enhr

Objavljen IKT-2 poziv

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je novi Poziv Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije 2.

Predmet Poziva je poticanje MSP-ova na primjenu IKT radi optimiziranja poslovnih procesa, integriranja poslovnih funkcija, učinkovite organizacije tijeka rada, poboljšanje interakcije s klijentima i dobavljačima te poboljšanja tržišnog položaja poduzeća.

Prihvatljive aktivnosti uključuju izradu, razvoj i/ili nabavu IKT poslovnih rješenja namijenjenih optimiziranju poslovanja, poslovnih procesa i proizvodnje; kao i implementaciju, prilagodbu i integraciju poslovnih rješenja s postojećim/novim IKT sustavom.

Ukupna vrijednost natječaja iznosi 200.000.000 kn. Vrijednost pojedinačne potpore iznosi od 80.000 kn – 1.000.000 kn, a intenzitet potpore od 65% – 80% ovisno o sjedištu prijavitelja. Prijavitelji su mikro, mala i srednja poduzeća iz RH.

Poziv se vodi kao otvoreni postupak u modalitetu privremenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga čije je podnošenje moguće od 21. studenog 2018. od 11:00:00 do 21. prosinca 2018. u 11:00:00.

Za sva dodatna pitanja u vezi pripreme projektnih prijedloga, naš projektni tim Vam stoji na raspolaganju: info@projektna-vizija.hr.

Comments are closed.