enhr

IKT pozivi – produženi rokovi

Ministarstvo gospodarstva poduzetništva i obrta objavilo je Poziv Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije.

Predmet Poziva je poticanje MSP-ova na primjenu IKT radi optimiziranja poslovnih procesa, integriranja poslovnih funkcija, učinkovite organizacije tijeka rada, poboljšanje interakcije s klijentima i dobavljačima te poboljšanja tržišnog položaja poduzeća.

Prihvatljive aktivnosti uključuju izradu, razvoj i/ili nabavu IKT poslovnih rješenja namijenjenih optimiziranju poslovanja, poslovnih procesa i proizvodnje; kao i implementaciju, prilagodbu i integraciju poslovnih rješenja s postojećim/novim IKT sustavom.

Ukupna vrijednost natječaja iznosi 53.200.000 kn. Vrijednost pojedinačne potpore iznosi od 80.000 kn – 1.000.000 kn, a intenzitet potpore od 65% – 85% ovisno o veličini prijavitelja. Prijavitelji su mikro, mala i srednja poduzeća iz RH.

Prema zadnjoj izmjeni Ministarstva, prijave se podnose od 28. kolovoza 2018. u 11:00 do 29. lipnja 2020. odnosno do iskorištenja sredstava.

_______________________________________________________________________________________________________________________

Također, istovremeno je objavljen i Poziv WWW vaučeri za MSP-ove.

Predmet Poziva je poticanje MSP-ova na primjenu i poboljšanje mrežnih rješenja u prezentiranju i prodaji njihovih proizvoda i usluga.

Prihvatljive aktivnosti su izrada i/ili unapređenje jedne ili više domena, a odnose se na poslovne web stranice, E-commerce i/ili M-commerce.

Ukupna vrijednost natječaja iznosi 15.200.000 kn. Vrijednost pojedinačne potpore iznosi od 15.000 kn – 100.000 kn, a intenzitet potpore od 70% – 85% ovisno o lokaciji prijavitelja (I-IV skupina JLS). Prijavitelji su mikro, mala i srednja poduzeća iz RH.

Prijave se podnose od 13. kolovoza 2018. u 11:00 do 29. lipnja 2020. odnosno do iskorištenja sredstava.

Za sva dodatna pitanja u vezi pripreme projektnih prijedloga, naš projektni tim Vam stoji na raspolaganju: info@projektna-vizija.hr.

Comments are closed.